Amilopektin puding
Pontosabban tejberizs, de a food pornó érájában csak nem lehet ilyen egyszerű névvel előállni! Mert a tejberizs elkészítése tényleg nem igényel sok időt és hatalmas szaktudást, és ahhoz képest oltári finom tud lenni. Persze, egy kis türelemmel, mert idők kell arra hagyni, hogy rizsből kioldódó keményítő zselatinizálódjon. Szóval lassú tűz és utána hagyjuk elegendő időt állni. Úgy tökéletes, ha a krémszerű állat mellett a rizsszemek még elég kemények – hogy adjunk az étel-erotikának! Én vajat szoktam bele főzni, illetve persze vanília és citromreszelék sem maradhat el ízesítésnek. Ha meg valami plusz izgalomra vágyunk, mehet bele a banán, vagy más gyümölcs is. A mazsolával viszont ki lehet kergetni engem a világból, de ha valaki ilyen perverziókra is hajlik, hajrá!
Hogy tetszett?
Kattints a megfelelő csillagra!
Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!