Csendéletek,  Fotók, videók

Házi és szalámi

Nem mondom, hogy minden házi szalámi finom, ez ugyanúgy lehetetlen, mint tanyasinak mondott csirkét kurkumasárgán komolyan venni. Ettem már olyat béltölteléket is, amitől a hideg rázott ki, de az tény, hogy egy jól elkészített és megfelelően füstölt házi szalámi vagy kolbász utolérhetetlenül finom. És még fotózni is öröm az szereplésével gazdagított csendéleteket, arra gondolva, miként tesszük utána magunkévá a modelleket. Jó étvágyat!

Kompozíció

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .