Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Csendéletek,  Fotók, videók

Csirkemell paprikás gombával és juhtúrós galuskával

Megkívántam a csirkehúst. És a gombát. Meg a juhtúrót. Galuskával. Így állt bennem össze a kulináris kép vasárnap reggel, és miután a tett helyébe nem léphet okoskodás, menten neki is álltam összeszedni a hozzávalókat. A 10 másodpercnyi gondos tervezést igazi csapatmunka követte, bár a macska csak a csirkemellet nézte megidézve, mint én a… na, hagyjuk! A lényeg, hogy hiába a mágia, a csirke nem tanult meg újra repülni, viszont röpke 40 perc alatt kész is lett az ebéd. Hozzáteszem, ha a kifőtt galuskát egy kis tejfölös juhtúróval rétegezzük, rászórva némi füstölt sonkával, aztán sütőben folytatjuk olvadásig-pirulásig, akkor a végén garantáltan kimaxoljuk az egyik legkellemesebb főbűnt. Jó étvágyat!

Hogy tetszett?

Kattints a megfelelő csillagra!

Átlagérték / 5. Értékelések száma:

Eddig nem érkezett rá szavazat! Legyél Te az első!

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .